Nordvestjyske kreds

Velkommen til feltsport Nordvestjyske. Her finder du alt om vores akti​viteter

Nordvestjyske mangler frivillige

Vil du hjælpe Nordvestjyske med at arrangere feltsport?

Der er rigtig mange muligheder for at arrangere feltsport. Kredsen dækker et stort geografisk område, hvor garnisonerne i Holstebro og Skive ligger inden for kredsen og kan således støtte med faciliteter mv. 
ER DU INTERESSERET, SÅ KONTAKT OS HER

Kontakt os

Terrænsport

Kunne du tænke dig at støtte kredsen med at arrangere aktiviteter i rammen af terrænsport, så som orienteringsløb m.m. så kontakt os og hør nærmere. Der er både faciliteter, økonomi og gode muligheder for at arrangere aktiviteter. Vi mangler blot en der vil være torvholder.

Skydning

Brænder du for at arrangere pistolskydning eller skydning i det heletaget er det måske dig vi leder efter. Inden for kredsens område ligger både Holstebro og Skive garnisoner og her er det muligt at låne både våben og baner. Vi mangler blot en der vil stå for disse skydninger. Er det noget for dig så kontakt os endelig.

Fysisk træning

Kan du lide at stå for fysisk træning i form af løb, styrketræning, Cross Fit eller lignende, så er det måske dig vi leder efter. Der er nemlig mange muligheder for at arrangere dette, vi mangler blot en kyndig træner der vil stå for at arrangere og gennemføre aktiviteterne. Er det noget for dig, så kontakt os.

Kontakt os

Feltsports-aktiviteter

Generelt om feltsport i Danmark

Selvom vi i Nordvestjyske mangler frivillige til at arrangere aktiviteter lokalt i kredsen sker der meget andet inden for feltsport.


Der gennemføres feltsport i andre kredse som man er velkommen til at deltage i selvom man er tilknyttet Nordvestjyske kreds.


Er du medlem af HPRD eller tilmeldt feltsport kan du frit deltage i alle aktiviteterne.
Er du endnu ikke tilmeldt feltsport kan du gøre det her.


Alle aktiviteter fremgår af aktivitetsoversigten til højre herfor.